Cluj - Napoca | 0741.181.185


Cupa Herakles 2016 - Delta DunariiIn perioada 17-19, iunie 2016 vom fi prezenti in Delta Dunarii la Cupa Herakles pentru a surprinde cu drona prima etapa a Campionatului National de Spinning - Pescuit din barca. Campionatul National de Spinning - Pescuit din barca este alcatuit din cinci etape, iar speciile punctabile la aceasta etapa sunt: stiuca - 40 cm si biban - 25 cm.

Vineri, 17 iunie 2016 este programat antrenamentul oficial, iar sambata, 18 si duminica, 19 iunie 2016 sunt programate cele doua manse de concurs. Premiile pentru aceasta etapa sunt in valoare totala de 28.610 lei. Locul I primeste premii in valoare totala de 14.650 lei.

Data limita pentru inscrieri este 14 iunie, 2016 iar valoarea taxei de participare este de 600 lei in cazul unui echipaj sau 400 lei in cazul unei singure persoane. Plata se va realiza doar prin virament bancar in contul Ligii Nationale de Spinning.

Sponsorul oficial este Neumarkt, iar sponsorii de etapa sunt: Best For Fishing, American Nautics, Luigi Ionescu si Doncafe.

Concurentii sunt obligati sa detina urmatoarele permise: de pescuit in Delta Dunarii, de acces persoane in Delta Dunarii, de acces barca in Delta Dunarii, de conducere ambarcatiune, petru a putea participa la toate mansele competitiei.

Liga Romana de Spinning si Nexux Electronics vor pune la dispozitie un dispozitiv GPS concurentilor pentru a elimina incercarile de frauda. Dispozitivul nu trebuie deconectat sub nicio forma.

Momentan Liga Romana de Spinning are 19 cluburi membre.

Aerial View ofera servicii profesionale de filmari si fotografii cu drona efectuate in siguranta, oriunde in Romania. Scopul nostru este sa ajutam clientul sa isi duca proiectul la un alt nivel cu ajutorul filmarilor cu drona.