Cluj - Napoca | 0741.181.185


Cupa Herakles 2017 - Delta DunariiLiga Romana de Spinning a organizat și anul acesta competiția sportivă Cupa Herakles 2017 divizia Barca în Delta Dunării în perioada 16-18 iunie 2017, fiind a doua etapă din cadrul Campionatului National de Spinning, eveniment anual cu o vechime consacrată de 10 ani.

Liga Română de Spinning a fost înființată la inițiativa cluburilor sportive de spinning care în 2007 - 2008 au gândit și realizat aceasta instituție anume pentru a reuni toți pescarii de spinning și a crește performanțele acestui sport de la nivelul național, la cel mondial FIPS-CIPS.

Campionatul Național de Spinning este un eveniment anual cu o vechime de 10 ani, de opt ani fiind organizat de Liga Română de Spinning, care cuprinde 4-6 etape tematice vizând cele mai reprezentative specii de pești răpitori din apele noastre: șalău, clean, biban, știucă și păstrăv.

Cei interesați au putut găsi din timp informații referitoare la program, condiții și reguli de participare pe site-ul Ligii Romane de Spinning, www.lrs.ro. Divizia Barca este un circuit de concursuri pe echipe de câte 2 sportivi cu liste de participare deschise pentru toți pescarii încurajând astfel competitivitatea și creșterea performanței.

În cadrul etapei zonele de concurs au fost aceleași ca anul trecut: Delta Dunării, zona Uzlina, Chiril si Isac, iar speciile de pești punctabile: știuca 40 cm și biban 15 cm. Fiecare etapă cuprinde 2 manșe de câte 8 ore, în cadrul fiecărei manșe fiind punctați cei mai mari 8 pești.

În pofida vremii ploioase la finalul celor două manșe, competitorii s-au declarat foarte mulțumiți de modul în care a fost organizată competiția și de nivelul actual al acesteia, considerând că anual participă aproximativ 150 de pescari profesioniști, tehnici, dedicați și din ce în ce mai greu de învins la Campionatul Național de Pescuit la Răpitori din Barcă.

Echipa castigatoare in aceasta etapa a fost Luigi Ionescu - Dumitru Ion, urmata pe pozitia a doua de Sorin Condratov - George Mititelu si de Cristian Dragota - Imreh Csaba pe ultima treapta a podiumului. Fondul de premiere pentru acest concurs a fost unul foarte mare, 40.520 RON.

Aerial View ofera servicii profesionale de filmari si fotografii cu drona efectuate 01 in siguranta, oriunde in Romania. Scopul nostru este sa ajutam clientul sa isi duca proiectul la un alt nivel cu ajutorul filmarilor cu drona.Filmare drona Cupa Herakles 2017 - Delta DunariiFotografii drona Cupa Herakles 2017