Cluj - Napoca | 0741.181.185


The Beard Run - Crosul Treptelor, parteneri fara drona


The Beard Run - Crosul Treptelor

The Beard Run - Crosul Treptelor a fost primul cros organizat pe trepte in Cluj, asta pentru ca celor de la Beard Brothers le plac sa faca lucrurile diferit. La Crosul Treptelor au participat 80 de alergatori, pe o vreme urata cu ploaie si vant. S-au dat trei starturi, primele au pornit doamnele si domnisoarele dupa care la urmatoarele doua starturi au participat doar barbati.

Toti bani din taxele de inscriere au fost donati campaniei numarul 8 a Beard Brothers, The Beard Mobile. Astfel, la Crosul Treptelor s-au adunat 3200 de lei de la cei 80 de participanti.

The Beard Mobile va fi un autoturism care urmeaza sa fi transformat in taxi comunitar. Este vorba despre un autoturism marca Dacia Logan in valoare de aproximativ 12.000 Euro. Rolul acestui taxi comunitar este acela de a transporta in mod gratuit persoanele cu deficiente si cazurile sociale care au o urgenta.

Desi ne-am dorit foarte mult sa surprindem cu drona crosul The Beard Run - Crosul Treptelor, acest lucru nu a fost posibil din cauza ca vremea nu ne-a ajutat deloc. Pe tot parcursul crosului a plouat, nici macar nu am apucat sa incalzim motoarele. Desi a plouat, am lasat drona deoparte am luat aparatul foto si am inceput sa facem fotografii fara drona. Mai jos aveti o galerie foto de la The Beard Run.

Multumim Beard Brothers !

Aerial View ofera filmari si fotografii cu drona efectuate in siguranta in orice localitate din Romania.Fotografii - Crosul Divelor 2016