Cluj - Napoca | 0741.181.185


The Beard Run, Crosul Treptelor al doilea eveniment in calitate de parteneriCe este The Beard Run - Crosul Treptelor ?

The Beard Run - Crosul Treptelor este primul cros organizat pe trepte. Crosul va avea loc in Parcul Cetatuia pe trepte, atat pe coborare cat si pe urcare, sambata 12 martie incepand cu ora 10:00. Taxa de participare este de 40 de lei.

Conceptul acestui cros, potrivit celor de la Beard Brothers este unul simplu: o intrecere sportiva tinuta pe treptele de la Cetatuie. Startul se va da de sus, de pe platou cu o alergare scurta pe o distanta de 200m, coborare si apoi urcare pe trepte, cate 3 ture.

Concurentii vor fi intampinati de o atmosfera prietenoasa cu voie buna, muzica si mult ceai cald.

Lucrul care ar trebui sa va convinga sa veniti la acest cros si mai mult de atat este ca, toate taxele obtinute din participarea concurentilor vor merge la campania cu numarul 8 a Asociatiei Beard Brothers: The Beard Mobile.

Campania The Beard Mobile are un scop bine stabilit si acela de a achizitiona o masina care sa fie transformata in taxi comunitar pentru a transporta persoanele cu deficiente si cazuri sociale care au o urgenta, pe GRATIS.

Regulamentul de participare la Crosul Treptelor este urmatorul:

1. Concurentii trebuie sa aiba cel putin 16 ani impliniti.
2. Alergatorii cu varsta sub 16 ani trebuie sa aiba acordul scris al unui parinte pentru a participa la cros.
3. Concurentii trebuie sa faca dovada platii taxei de inscriere.
4. Fiecare participant va semna o declaratie pe propria raspundere.
5. Declaratia pe propria raspundere o gasiti aici.
6. Formular de inscriere
7. Regulament The Beard Run - Crosul Treptelor
8. Taxa de participare: 40 lei*

*Plata taxei de participare se face in contul Asociatiei Beard Brothers, deschis la Banca Transilvania, numarul: RO58BTRLRONCRT0249735201. Va rugam sa trimiteti confirmarea platii la adresa de email: contact@beard-brothers.ro.

Pentru noi este al doilea eveniment in calitate de parteneri, dar si al doilea eveniment sportiv, primul a fost Crosul Divelor powered by Autoworld. Noi vom fi prezenti pentru a surprinde competitia sportiva cu drona. Filmarile si fotografiile obtinute cu drona vor fi prelucrate pentru a oferi participantilor si organizatorilor momente de neuitat de la competitie.

Multumim Beard Brothers pentru acest parteneriat !


Never stop exploring !