Cluj - Napoca | 0741.181.185


Avantajele filmarilor aerieneDronele au un avantaj major in fata alegerii unui elicopter si a echipajului, in primul rand diferenta mare, este costul. In al doilea rand dronele pot ajunge in locuri in care elicopterele nu pot ajunge, iar capacitatea de a zbura in imediata apropiere cu o perturbare minima a fost unul dintre factorii pentru care la Jocurile Olimpice de la Soci s-au folosit drone. In al treilea rand se evita pierderea de vieti omenesti in urma prabusirii elicopterelor.

Drona noastra ofera fotografii si calitate video de la HD pana la Ultra HD. Speram ca acest lucru va deschide apetitul in cat sa luati in considerare beneficiile acestui nou jucator pe scena de filmare si fotografie. Inainte sa luati o decizie trebuie sa fiti constienti ca zgomotul dronei nu este unul neplacut, este un zgomot acceptabil aproximativ cu al unui bondar dar la dimensiunile dronei, iar cu cat drona este mai sus, cu atat zgomotul scade in intensitate.

Cateva dintre avantajele pe care dronele le pot oferi:

1. Pot salva vieti. In caz de catastrofe naturale sau provocate de oameni, dronele pot fi pozitionate pentru a supraveghea daunele, pot localiza victimele si ranitii, dar sa si evalueze amenintarile in curs fara a risca vietile echipelor de salvare.

2. Pot sprijini aplicarea legilor. Dronele pot supraveghea taierea padurilor, pot asigura supravegherea tactica si de urmarire a suspectilor si ajuta la investigarea accidentelor, dar si monitorizarea multimilor.

3. Pot contribui la intretinerea infrastructurii de siguranta. Luati in considerare dificultatea de a inspecta partea inferioara a unui pod, sau partea de sus a unei cladiri inalte, aceste sunt doar doua exemple, ca sa nu mai vorbim de costuri si riscuri.

4. Pot simplifica managementul agricol. Fermierii pot identifica zonele care necesita atentie si pot oferi ingrijire numai in cazul in care este necesar, imbunatatind astfel conservarea resurselor, randamentul, dar si evitarea risipei.

5. Pot oferi acces pentru media in zonele greu accesibile. Pot folosi fotografiile aeriene pentru emisiuni TV, sau pot filma secvente pentru filme in conditii eficiente, de siguranta si la costuri reduse.

Utilizarea dronelor insemna cerere, ceea ce genereaza mai multe locuri de munca. Chiar daca dronele erau folosite mai mult pentru aplicatii si teste militare, perceptia se va schimba iar dronele vor fi adoptate de piata comerciala.

Dronele aduna date in diverse moduri si pentru o serie mare de activitati, iar avantajele pentru cinematografia aeriana sunt foarte mari.Social media