Cluj - Napoca | 0741.181.185


Despre noi


Aerial View ofera servicii de filmari si fotografii aeriene in siguranta cu quadcoptere, sau altfel spus, drone, oriunde pe teritoriul Romaniei. Experienta noastra este de aproximativ 3 ani de zile, din primavara anului 2015 am inceput sa studiem in teorie si sa punem in practica pilotarea unei drone. Rezultatele noastre le puteti vedea in sectiunea foto - video, dar si pe retelele de socializare, Facebook, Google+ sau Youtube

Scopul nostru numarul 1 este sa ajutam clientul sa profite de avantajul fiecarei resurse disponibile si sa isi duca proiectul la un alt nivel cu ajutorul filmarilor si fotografiilor aeriene cu drone. Cu ajutorul dronelor le oferim clientilor nostri imagini sau filmari din zone in care fara ajutorul dronelor costurile ar fi fost mult mai ridicate.

Siguranta este primordiala, de aceea ne luam angajamentul cu o mare responsabilitate sa respectam limitele de siguranta, dar si intimitatea oamenilor.


De ce sa alegeti dronele ?


Unul dintre principalele motive pentru care este necesar sa alegeti dronele, este ca filmarea cu drone are costuri mult mai reduse decat prin metodele clasice. De asemenea, se pot inspecta zone la inaltimi ridicate care nu sunt accesibile sau sunt greu accesibile oamenilor. Autonomia ridicata a acumulatorilor permite filmari pe suprafete mari sau distante lungi.

Fiecare drona este echipata cu mai multe elemente de siguranta pentru a elimina riscul de deteriorare a zonei de survolare. In timpul zborului starea bateriei este transmisa la sol in timp real cu o acuratete foarte precisa, iar cazul in care se pierde comunicarea dintre statia de comanda de la sol si drona, drona se va intoarce automat in locul din care a pornit.

Tehnologia in domeniul dronelor este in curs de dezvoltare continua, inregistrand progrese semnificative in ultimii ani si promite o crestere exponentiala in viitorul apropiat.


Social mediaDe ce noi ?


Daca doriti sa filmati sau fotografiati evenimente sportive, concerte, nunti, lansari de produse/servicii, obiective turistice, hoteluri, parcuri logistice, monitorizati constructii, inspectati poduri sau doriti sa va promovati afacerea, putem gasi echipamentul si operatorii potriviti pentru a realiza filmarile si fotografiile potrivite gustului dvs., dar care sa se si incadreze in bugetul stabilit.

Calitatea pe care o oferim depinde in mare masura de preferintele clientilor, dar putem sa ridicam stafeta pana la cea mai ridicata calitate in materie de filmari existente in acest moment pe piata, filmarile 4K.

Preturile noastre sunt unele accesibile, in majoritatea dintre cazuri, poate si cele mai mici, in comparatie cu a altor competitori in domeniu, chiar daca sunt putini, iar calitatea, creativitatea, modul de lucru si la sfarsit materialele livrate sunt superioare.

Personalul nostru este calificat prin cursuri specializate ca si fotografi si cameramani.


Prietenoase mediului inconjurator


Datorita motoarelor electrice care functioneaza cu ajutorul acumulatoarelor, dronele nu polueaza in niciun fel mediul inconjurator, iar sunetul mult mai scazut in comparatie cu alte aparate de zbor nu afecteaza animalele.