Cluj - Napoca | 0741.181.185


Festivalul de film cu drone PeugeotReprezentanta germana a companiei DJI Innovations, compania producatoarea de automobile Peugeot si resortul Castelfalfi din Italia au lansat festivalul de film al dronelor. Acest festival consta in montaje video realizate cu drona impartite in patru categorii: Sports, Landscape, Story Telling si Impress yourself. Separat de aceste categorii va fi prezenta si o a cincea categorie numita Joker.

Din 21 martie, 2016 participantii la acest festival pot incepe sa isi depuna filmele realizate cu drona. 12 finalisti, cei mai buni trei clasati din fiecare categorie vor fi invitati in Italia la resortul Castelfalfi din Toscana pentru marea finala.

Marea finala a Festivalului de film cu drona Peugeot va avea loc in perioada 25 - 27 Noiembrie la Castelfalfi. Finalistii vor beneficia de asemenea un curs intensiv de trei zile oferite de specialistii DJI, juriul si Marie Baumer.

Castigatorul va primi pentru sase saptamani doua Peugeot Traveler plus costurile de deplasare, un set complet drona DJI si 5.000 de Euro fond pentru calatorii.

Lungimea montajului video in categoria Joker nu trebuie sa depaseasca mai mult de 15 minute, in timp ce la celelalte patru categorii maximum este de 10 minute, iar minimum de 1 minute si 30 de secunde, in functie de fiecare categorie dupa cum urmeaza:

Sports:
Lungime minima: 1 min. 30 sec.
Lungime maxima: 6 min.

Lanscape:
Lungime minima: 1 min. 30 sec.
Lungime maxima: 4 min.

Story telling
Lungime minima: 2 min.
Lungime maxima: 10 min.

Impress yourself:
Lungime minima: 1 min. 30 sec.
Lungime maxima: 4 min.

Joker:
Lungime minima: nu exista
Lungime maxima: 15 min.

Oricine este interesat se poate inregistra in competie pana la data de 30 Septembrie, ora 18:00, dupa ce va completa un formular de inscriere online. Confirmarea inregistrarii va fi trimisa pe email. Inscrierile se pot face pe site-ul oficial al festivalului: www.drone-filmfestival.com.

Recomandarea organizatorilor pentru prezentarea filmului realizat cu drona este urcarea filmului pe contul Vimeo si trimiterea codului incorporat.