Cluj - Napoca | 0741.181.185


DroneUp International Film FestivalFestivalul de Film International DroneUP are ca obiectiv sa celebreze cel mai bun film efectuat cu drona. Festivalul va avea loc la Plovdiv, Bulgaria in perioada 19-20 August, 2016. Festivalul va avea sase categorii la care participantii pot sa isi inscrie montajele realizate cu drona: natura, urban, cultura si sport, calatorii, salbaticie si extrem, narativ si cinematic. Premiile oferite depasesc 10.000 de Euro.

Plovdiv este cel mai vechi oras din Europa avand o istorie de peste 8.000 de ani iar in anul 2019 va gazdui Capitala Culturala a Europei. Este al doilea oras ca si marime din Bulgaria cu o populatie de peste 340.000 de locuitori. Plovdiv este situat in centrul Bulgariei, orientat putin spre sud.

Premiile se vor oferi dupa cum urmeaza:
Premiul 1 - 5.000 Euro
Premiul 2 - 2.500 Euro
Premiul 3 - 1.000 Euro
Premiul publicului - 1.000 Euro

Pentru a participa la acest festival trebuie sa tineti cont de urmatoarele reguli:

- montajul video trebuie sa aiba o lungime de maxim 6 minute.
- cel putin 50% din montajul clipului trebuie sa fie filmat cu drona.
- filmul trebuie neaparat sa fie incadrat la una dintre cele sase categorii.
- montajul se va transmite in format digital prin upload la adresa: www.filmfreeway.com
- transmiterea filmului trebuie sa fie facuta mai repede de 20 iulie, 2016.

Prin participarea la Festivalul International de Film DroneUp se atesta faptul ca detineti drepturile depline pentru proprietatea intelectuala a filmului. De asemenea dvs. atestati ca materialele filmate cu drona participante la festival nu incalca legile in vigoare.

Participarea la festival constituie permisiunea de a expune lucrarile dvs. la festval, la discretia directorului, inclusiv dar fara a se limita la promotii, tiparire sau website.

Festivalul International de Film DroneUp isi rezerva dreptul de a utiliza filmele prezentate in totalitate sau partial in scopuri promotionale, televiziune, difuzare internet sau imprimare.