Cluj - Napoca | 0741.181.185


Crosul Divelor powered by Autoworld 2016, filmare aeriana cu dronaA treia editia a concursului Crosul Divelor organizat de Runners Club a fost dedicat doamnelor si domnisoarelor si toate varstele. Concursul a avut doua probe, una de 2 km si alta de 5 km. Anul acesta Crosul Divelor a ajuns la editia cu numarul trei, iar 600 de dive s-au inscris la cele doua probe.

Tinuta este unul dintre lucrurile pe care se pune accentul foarte mult, astfel doamnele si domnisoarele si-au etalat tinuturile tematice, alergatoarea cu cea mai originala tinuta fiind chiar premiata.

Clasament Corsul Divelor powered by Autoworld 2016

Pentru proba de 2 km podiumul a fost format de: 1, Adriana Musca, 2. Denisa Surdu si 3. Sandra Miclaus Vivoschi, in timp ce la proba de 5 km: 1. Ingrid Mutter, 2. Ibolya Totok si 3. Ionela Viorica Dobrira.

Primul nostru parteneriat

Crosul Divelor powered by Autoworld a fost primul nostru eveniment la care am participat din calitatea de parteneri. Mai jos aveti parte de o galerie foto de peste 40 de fotografii, dar si de un montaj video filmat cu drona de peste doua minute de la eveniment.

Vremea a fost una buna, racoroasa cu o temperatura de 7 C in jurul orei 10:00, cu un pic de vant dar care sa nu puna niciun fel de problema zborurilor cu drona. De dimineata am avut parte de putin soare care s-a mai amplificat pe parcurs.

Eveniment caritabil

Un lucru important de precizat este ca 20% din taxele de participare la concurs vor fi donate Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie Delia Gradinaru pentru a sustine cauza copiilor si tinerilor cu insuficienta renala cronica dependenti de hemodializa, dializa peritoneala sau transplant renal.

Multumim Runners Club pentru increderea acordata.


Canal Youtube Aerial View

Pagina Facebook Aerial View

Never stop exploring !


Filmare aeriena cu drona - Crosul Divelor 2016Fotografii aeriene cu drona - Crosul Divelor 2016