Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmare aeriana drona Barajul si Lacul Tarnita, Cluj


Barajul Tarnita fotografie drona

Construit in anul 1974, la aproximativ 30 de km de orasul Cluj, Barajul Tarnita este cel mai impunator baraj din judet in forma de arc, avand inaltimea de 97 de metri si coronamentul de 237 de metri. Scopul principal al Barajului Tarnita este producerea de energie electrica. Lacul Tarnita cu un volum de 70 de milioane de mc se situeaza in muntii Gilaului si este sursa principala de alimentare cu apa a statiei de tratare din localitatea Gilau, care alimenteaza cu apa potabila localitatile apropiate dar si orasul Cluj.

Avand in vedere importanta barajului am hotarat ca aceast obiectiv cu o importanta ridicata chiar si in turism sa fie a doua locatie pentru a doua filmare aeriana cu drona. Astfel, am ales o minunata dupa masa de vara pentru a realiza un montaj filmat cu drona a barajului Tarnita.

Fiind a doua noastra filmare oficiala si fara prea multa experienta in zborul cu drona, ne-am luat toate masurile de precautie pentru a evita orice fel de problema. Chiar daca este o zona de munte la o altitunine mai ridicata iar in zona barajului batea vantul, nu am avut nicio problema in controlarea dronei, totul petrecandu-se in parametri normali.

Inainte sa filmam si sa fotografiem cu drona barajul Tarnita am cercetat in zona barajului semne cu interdictii de filmare sau fotografiere, insa nu am gasit niciun fel de interdictie in acest fel, motiv pentru care am reusit sa facem acest montaj cu drona.

Filmarile aeriene cu drona ofera o perspectiva deosebita zonelor de turism prin imaginile spectaculoase obtinute si printr-o promovare potrivita ajuta la atragerea vizitatorilor.


Barajul si Lacul Tarnita, filmare aeriana cu drona
Canal Youtube Aerial ViewFotografii aeriene cu drona - Lacul si Brajul Tarnita, Cluj