Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmare aeriana cu drona Stadionul Cluj Arena


Cluj Arena fotografie drona

Localizat langa Parcul Central unde a fost vechiul Stadion Ion Moinea, Stadionul Cluj Arena este cel de-al doilea obiectiv pe care am ales sa il promovam printr-o filmare aeriana realizata cu drona si primul din Cluj. Primul noastru obiectiv filmat cu drona a fost Barajul si o mica parte din Lacul Tarnita.

Astfel, pentru cea de-a treia filmare cu drona realizata de noi am ales o seara de vara racoroasa pentru a surprinde cateva cadre cu drona Stadionul Cluj Arena.

Fiind inca la inceput de drum cu o singura baterie nu am reusit sa facem o tura de stadion si sa surprindem stadionul si de catre Parcul Central, dar promitem sa facem asta pe viitor. In schimb am reusit sa surprindem cateva catre superbe cu Sala Polivalenta. Cel mai reusit cadrul cu Stadionul Cluj Arena este cel de deasupra raului Somes, cel putin din punctul nostru de vedere.

Precizam ca suntem foarte multumiti de treaba facuta, fiind cea de-a doua filmare cu drona pe care am facut-o, fara experienta prea mare in zborul cu dronele, cadrele surprinse cu drona fiind unele foarte reusite.

Obiectivele noastre pentru viitor este filmarea cu drona a celor mai importante obiective din Cluj si realizare unui montaj de prezentare cu toate obiective surprinse, prin acest mod sa ajutam la promovarea orasului Cluj. Urmatoarele doua filmari cu drona pe care urmeaza le facem vor fi de pe Cetatuie si din Piata Unirii.

Filmarile aeriene cu drona pot ajuta la dezvoltarea afacerilor prin atragerea de clienti noi.Stadionul Cluj Arena, filmare aeriana cu drona
Canal Youtube Aerial ViewFotografii aeriene cu drona - Cluj Arena