Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmare aeriana cu drona orasul Cluj Napoca


Cluj Napoca fotografie drona

Inca de la inceput de cand am inceput sa filmam cu drona unul dintre obiectivele noastre pricipale a fost acela sa facem un montaj cu mai multe filmari cu drona pentru obiectivele cele mai importante din Cluj. Dupa aproximativ 5 luni de activitate si experienta acumulata am reusit sa strangem materialele necesare si sa facem montajul dorit.

Montajul realizat de noi contine filmari cu drona din zece locatii importante ale orasului Cluj:


1. Stadionul Cluj Arena face parte din categoria UEFA Elite, fiind construit dupa inaltele standarde UEFA pe locul vechilui stadion Ion Moinea, care a fost demolat. Cluj Arena are o capacitate de 30.201 locuri.


2. Sala Polivalenta este situala langa Cluj Arena si poate gazdui 7.227 de spectatori la jocurile de baschet, volei si handbal pentru echipele masculine si feminine din Cluj si pana la 10.000 de spectatori la spectacole sau meciuri de box.


3. Parcul Central Cluj sau Parcul "Simon Barnutiu" se intinde pe o suprafata de aproximativ 13 hectare si a fost deschis inca din anul 1830. Pe parcurs s-au construit aleile, s-a sapat lacul, au fost expuse statuile unor personalitati importante, dar a suferit si lucrari de modernizare.

4. Parcul Cetatuia este situat in cartierul Gruia si este renumit datorita privelistii care poate fi admirata asupra orasului. Cetatuia a fost contruita in perioad 1715 si 1734, inainte fiind o fortificatie cu ziduri.

5. Bulevardul Eroilor este una dintre cele mai importante artere din Cluj-Napoca. Pe aceasta stradaa este prezenta Statuia Lupa Capitolina, Monumentul Memorandistilor dar si Catedrala Greco-Catolica.

6. Bastionul Croitorilor este unul dintre putinele turnuri de fortificatia care s-a pastrat intact pana in zilele noastre. Bastionul Croitorilor a facut parte din Vechea Cetate a Clujului. In fata bastionului este prezenta statuia lui Baba Novac.

7. Piata Unirii este a doua piata ca si dimensiune din Cluj dupa piata Muzeului. Biserica Sfantul Mihail din Piata Unirii reprezenta arhitectura gotica din Transilvania, constructia ei incepand in anul 1316 si s-a finalizat 74 de ani mai tarziu. Statuia lui Matia Corvin a fost inaugurata in anul 1902 dupa ce a fost adusa cu trenul de la Budapesta.

8. Piata Avram Iancu poarta acesta denumire din anul 1993 si este amplasata in jurul Catedralei Ortodoxe din Cluj. In fata catedralei pe locul unui fost monument al eroilor sovietici este amplasata statuia lui Avram Iancu. Statuia este din bronz si a fost realizata in anul 1993.

9. Biserica Sfantul Petru a fost construita in stil neogotic la mijlocul secolului al XIX-lea pe fundatia unei biserici vechi din secolul al XV-lea. Biserica a fost distrusa de doua ori fiind apoi reconstruita.

10. Lacul Gherogheni fiind amplasat in cartierul cu acelasi nume, in apropierea Iulius Mall este inconjurat de copaci dar si de Iulis Parc, care este unul dintre cele mai moderne parcuri construite recent in Cluj.

Pe viitor avem ca si obiectiv realizarea cel putin a inca unui montaj cu alte secvente filmate cu drona ale orasului Cluj.

Drona noastra este capabila sa parcurga o distanta de aproximativ 2 km de la locul de pornire. De asemenea putem filma cu drona la o calitate superioara, 4K (UltraHD).

Cluj-Napoca, filmare aeriana cu drona
Canal Youtube Aerial View