Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmare aeriana impadurire Valea Garbaului, ClujSambata, 2 aprilie, Asociatia Noi 3 spre 10 a organizat o actiune de voluntariat in zona Valea Garbaului din Cluj pentru plantarea a 9.000 de puieti de gorun si frasin pe o suprafata de 2 ha. La aceasta actiune de voluntariat au participat peste 200 de persoane, de la elevi si studenti pana la persoane care au vrut sa dea o mana de ajutor. Actiunea a fost coordonata de Viorela Plesa, Ionut Coman si Cristina Marza.

Cei 9.000 de puieti au fost oferiti de catre Composesoratul Floresti, teren pe al carei comune s-au si plantat puietii.

Avand in vedere organizarea unei asemenea actiuni, am hotarat sa nu ratam ocazia de a filma si fotografia cu drona efortul voluntarilor in timp ce planteaza 9.000 de puieti si sa le oferim acestora o amintire placuta.

Vremea a fost aproape exact cum ar fi trebuit sa fie pentru luna aprilie, soare pe cer, un vand care batea destul de puternic si o temperatura care nu a indicat mai mult de 7°C pentru ora 10 a diminetii. Desi la inceput ne-am ingrijorat putin din cauza vantului destul de puternic, odata ce am pornit drona nu am intampinat nici cea mai mica problema. Filmarea aeriana a decurs foarte bine.

Filmarea cu drona pentru aceasta actiunea minunata a fost cea cu numarul 20 publicata pe canalul nostru de Youtube. Ceea ce ne-a multumit au fost comentariile si parerile foarte bune primite in legatura cu filmarea aeriana efectuata.

Aerial View ofera servicii de filmari si fotografii aeriene cu drona in siguranta.Fotografii aeriene plantare puieti ClujFilmare cu drona plantare arbori Cluj, Valea GarbauluiSocial media