Cluj - Napoca | 0741.181.185


Promovare cu drona CIA Aboliv SRL, fabrica preparate din carne


Promovare fotografii drona

In ultima sambata din luna Septembrie ne-am deplasat nu foarte departe de Cluj, la aproximativ 40 de km de Cluj langa micutul orasel Turda, in comuna Mihai Viteazul pentru a filma si fotografia cu drona fabrica CIA Aboliv SRL. Secventele filmate cu drona cat si pozele vor fi folosite pentru promovarea companiei in mai multe modalitati.

Desi in Cluj vremea a fost rea din punctul de vedere al dronei, pentru ca nu putem inca, zbura pe timp de ploaie, vremea la Turda nu a fost chiar asa de rea, iar dupa putin timp dupa ce am ajuns la destinatie a iesit soarele, vremea fiind numai buna pentru a zbura cu drona.

Dupa ce am terminat de filmat si fotografiat cu drona soarele a disparut incet de pe cer, iar cum ne apropiam mai mult catre Cluj cu atat si ploaia a crescut in intensitate. Nu putem decat sa fim recunoscatori lui Dumnezeu pentru ca a aranjat lucrurile in asa fel. Dupa ce am vazut materialele putem sa spunem linistiti ca suntem multumiti de ceea ce am facut, dar nu numai noi am fost multumiti ci si clientul nostru, iar asta ne dorim, clienti multumiti !

Ceea ce dorim sa precizam este ca suntem foarte bucurosi ca sunt persoane care investesc in filmari cu drona pentru promovarea propriei afaceri si ne dorim sa vedem cat mai multe astfel de companii promovate cu drona.

Cu ce se ocupa CIA Aboliv SRL ?

CIA Aboliv SRL este cea mai mare si cea mai moderna fabrica de preparate din carne din judetul Cluj. Infiintata in anul 1992, CIA Aboliv SRL avea pe atunci capacitatea de a produce aproximtiv 500 Kg de mezeluri pe zi. In anul 2004 capacitatea de productie a fost de 15 tone pe zi, iar in 2015 cifra s-a dublat la 30 de tone/zi. Societatea are in prezent 285 de angajati si o cifra de afaceri de aproximativ 15 milioane de euro.

Filmare aeriana cu drona CIA Aboliv SRL
Canal Youtube Aerial View

Pagina Facebook Aerial View


Fotografii aeriene cu drona CIA Aboliv SRL