Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmare drona Compexit Autorulate, Cluj-NapocaCu o experienţă de peste 10 ani, Compexit Auto Rulate, a fost printre primii dealeri din România care au pus în practică un sistem profesionist de comercializare a autoturismelor rulate, în contrast cu modul în care se comercializează autoturismele în târgurile auto de profil.

Odată cu aderarea la reţeaua europeană Das WeltAuto serviciile oferite de Compexit Auto Rulate s-au diversificat, firma ajungînd într-un termen relativ scurt să încheie parteneriate durabile cu companii din ţară şi din străinătate.

Das WeltAuto este, de departe, cel mai puternic brand pentru piaţa de masini second hand în România şi un jucător important pe plan internaţional. Reţeaua naţională Das WeltAuto cuprinde 35 de dealeri, iar Compexit Auto Rulate este unul dintre dealerii din top 4.

Compexit Auto Rulate vine în sprijinul dumneavoastră ajutându-vă să vă schimbaţi autoturismul vechi cu unul nou, prin predarea contractului de leasing, sau prin vânzarea autoturismului deţinut, oferindu-vă cea mai bună ofertă de finanţare pentru maşini rulate prin reţaua naţională Das WeltAuto.

De ce să alegi Compexit Auto Rulate?

Rapiditate – totul se întâmplă într-o singură zi, în showroom-ul Das WeltAuto, economisind astfel timp şi energie.

Siguranţă – evaluare tehnică, certificat de garanţie şi istoric demonstrat al maşinii. Toate autoturismele vândute sunt testate cu rigurozitate şi este garantat juridic kilometrajul fiecărui autoturism comercializat.

Flexibilitate – în cazul în care nu sunteţi mulţumit de alegerea făcută, în decurs de o săptămână puteţi opta pentru înlocuirea autovehiculului achiziţionat, prin garanţia de înlocuire.

Finanţare – prin colaboratori, Compexit Auto Rulate vă oferă diverse posibilităţi de creditare sau leasing pentru orice model de autoturism, oferindu-vă soluţii financiare adaptate nevoilor dumneavoastră.

Compexit Auto Rulate oferă servicii auto integrate: vânzări autoturisme rulate (din parcul auto propriu sau la comandă, din străinătate), finanţare, asigurări, servicii de înmatriculare, buy-back şi lease-back:

Buy-back – achiziţionarea maşinii actuale, indiferent de marcă, în schimbul vânzării unui alt autovehicul nou sau de ocazie.

Lease-back – achiziţionarea autovehiculului chiar dacă face obiectul unui contract de leasing sau credit.

Import maşini la comandă – în cazul în care nu găsiţi în parcul Compexit Auto Rulate maşina potrivită, există posibilitatea de a importa pentru dumneavoastră autoturismul căutat, oferindu-vă consultanţă în alegerea celei mai bune variante.

Înmatricularea autoturismului achiziţionat – pentru autoturismele vândute în judeţul Cluj, specialiştii Compexit Auto Rulate se vor ocupa în locul dumneavoastră de înmatricularea maşinii, iar pentru autoturismele vândute în restul ţării aceştia vă asigură consultanţa necesară şi setul de acte în vederea înmatriculării.

Asigurări – prin departamentul asigurări, Compexit Auto Rulate vă oferă poliţe RCA şi CASCO.

Mai jos puteti urmari unul dintre clipurile video cu drona efectuate de noi pentru Compexit Autorulate. Aerial View ofera servicii video - foto pentru orice eveniment la preturi accesibile, cu sau fara drona.Filmare drona parcul auto Compexit Autorulate, Cluj-Napoca