Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmare drona Cupa Belis 2016


Fotogrfie drona Cupa Belis

In perioada 5-7 August a avut loc Cupa Belis, etapa cu numarul III din cadrul Campionatului National de Spinning. Speciile care s-au punctat au fost cleanul incepand de la 20 cm si bibanul de la 18 cm.

Vineri dimineata pana la aproximativ ora 08:00 am avut parte de multa ceata. Am filmat cu drona putin mai tarziu in jurul orei 10:00 si spre sfarsitul mansei. Cadrele surprinse cu drona au fost minunate.

Sambata dimineata la startul primei manse de concurs nu a fost ceata deloc, desi ne-ar fi placut sa avem parte de putina ceata, ar mai fi adaugat filmarii un detaliu important. Sambata am reusit sa filmam cu drona startul mansei, cativa concurenti in timp ce pescuiau si finalul mansei. Duminica nu am reusit sa filmam nimic cu drona din cauza ca a trebuit sa fim prezenti la un alt eveniment, insa unul dintre colegii nostri au ramas pentru a filma in continuare a doua mansa de concurs, dar fara drona. Montajele realizate la aceasta etapa mai cuprind inca alte doua perspective decat cea cu drona. Am filmat cadre atat de la sol cat si din apa.

Etapa a fost castigata de catre echipa Boanta Robert si Sava Andrei. Locul secund a fost ocupat de catre Dragota Cristian si Imreh Csaba, in timp ce ultima pozitie a podiumului a fost ocupata de Anghelina Cristian si Hurjui Cristian.

Castigatorii concursului Boanta Robert si Sava Andrei Boanta au fost si cei care au castigat premiul pentru cea mai mare captura. Ei au reusit performanta de a prinde un clean de 51 de cm.

Mai jos puteti urmari peste 50 de fotografii efectuate, dar si cele doua montaje, atat cu drona cat si fara drona.

Ne atasam de brandurile pentru care lucram si transformam orice job intr-o misiune personala de a gasi si implementa solutiile creative care sa duca la cresterea brandului respectiv, atat offline cat si online.Filmare drona Cupa Belis 2016