Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmare drona Cupa Herakles 2016 Pescuit din barca - Delta Dunarii


Cupa Herakles 2016 - Delta Dunarii

In perioada 17-19 iunie am fost prezenti in Delta Dunarii pentru a filma cu drona prima etapa a Campionatului National de Spinning, Cupa Herakles 2016. Speciile punctabile pentru aceasta etapa au fost: stiuca incepand cu 40 cm si bibanul de la 25 cm.

Competitia a fost castigata de echipajul Anastasiu Florin si Rusu Leontin, locul II a fost ocupat de echipajul Torescu Octavian si Culea Adrian, in timp ce pe locul III s-a clasat echipajul format din German Eugen si German Petre. Premiile au fost unele foarte mari, primele cinci echipaje au impartit premii in valoare totala de 28.610 lei, cele mai mari pana in prezent din istoria Ligii Romane de Spinning.

Pentru noi a fost prima data cand am mers in Delta Dunarii si am ramas foarte placut surprinsi de ceea ce am vazut in Delta. Relatia noastra cu organizatorii, Transilvania Pike Club, Team Herakles, dar in special cu Dl. Cristian Dragota a fost una foarte buna. Chiar daca a fost primul eveniment la care am colaborat impreuna, cu siguranta nu va fi ultimul, pentru ca in afara de colaborare, am creat adevarate relatii de prietenie.

Vineri, 17 iunie am facut primele zboruri cu drona in Delta, vremea a fost superba, cald, vant slab, toate conditiile perfecte pentru a zbura cu drona. Toate acestea s-au schimbat iar sambata dimineata am avut parte de un vant foarte puternic, fara a avea macar o sansa de zbor cu drona. Vantul s-a mentinut la fel pe tot restul zilei. Dupa masa am reusit sa filmam cu drona pe un vant puternic, dar rezonabil din punct de vedere al dronei.

Duminica am avut parte un vant si mai puternic incepand de dimineata si pana in jurul orei 14:30. Desi vantul a fost puternic, dimineata am avut o portita de aproximativ 10 minute in care vantul a batut mai usor si am reusit sa ridicam drona pentru a filma startul celei de-a doua zi de concurs. Dupa amiaza vantul s-a potolit, iar in jurul orei 14:30 am reusit sa filmam cu drona intoarcerea echipajelor. Festivitatea de premiere a avut loc in dupa masa zilei de duminica incepand cu ora 17:30 la Egreta Resort, moment pe care deasemenea l-am surprins cu drona.

Multumim Liga Romana de Spinning, Cristian Dragota, Transilvania Pike Club si Herakles Team. pentru suportul si incredea acordata.

Aerial View ofera servicii profesionale de filmari si fotografii cu drona efectuate in siguranta, oriunde in Romania.Filmare drona Cupa Herakles 2016, Delta Dunarii