Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmare drona Cupa Storm 2016 - BicazCupa Storm 2016 s-a desfasurat in Bicaz si a fost a doua etapa a Campionatului National de Spinning 2016, iar pentru noi a fost a doua colaborare incheiata cu succes cu Liga Romana de Spinning.

Avand in vedere experienta acumulata in Delta Dunarii in privinta filmarilor cu drona deasupra apei si a vantului care a batut cu putere slaba am reusit cu succes sa filmam multe cadre spectaculoase cu drona.

Vremea a fost frumoasa si cu temperaturi ridicate pe parcursul celor trei zile, excelenta pentru a filma cu drona, exceptie a facut ultima zi de concurs, cand spre sfarsitul mansei a inceput sa ploua, iar pe cand s-a terminat mansa vantul si ploaia s-a intesificat foarte mult. Putin timp mai tarziu ploaia a trecut iar festivitatea de premiere s-a tinut afara in locul amplasat sub razele soarelui.

Castigatori la Cupa Storm 2016 din Bicaz au fost Boanta Robert si Sava Andrei care au fost recompensati cu un premiu in valoare totala de 4050 lei. Locul II a fost ocupat de German Eugen si German Petre, care au au castigat un premiu in valoare totala de 2450 lei. Ultima pozitie a podiumului a fost ocupat de ehipajul Spiac Adrian si Somesan Doru, care au primit un premiu de 1450 lei.

Premiul pentru cea mai mare captura a fost castigat de echipajul German Eugen si German Petre pentru un clean de 45 cm, fiind recompensati cu un premiu in valoare de 950 lei.

Sponsorul oficial este Neumarkt iar sponsorul pentru aceasta etapa este: Storm. Partenerii competitiei au fost: AVPS Lupul Cenusiu, Fishing & Hunting Channel, Rapitori Mania, Pescuitul pentru Toti si Aerial View. S-au acordat premii in valoare totala de 12.050 lei.

Mai jos puteti urmari doua montaje efectuate cu drona si peste 70 de fotografii.

Aerial View ofera servicii profesionale de filmari si fotografii cu drona efectuate in siguranta, oriunde in Romania. Scopul nostru este sa ajutam clientul sa isi duca proiectul la un alt nivel cu ajutorul filmarilor cu drona.Filmare drona Cupa Storm 2016, Bicaz