Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmare drona Cupa Storm, Valea Argovei


Fotogrfie drona Cupa Storm Valea Argovei

In perioada 10-11 Septembrie am fost prezenti in Valea Argovei la o distanta de aproximativ 80 de km de Bucuresti unde s-a tinut Etapa a IV-a a Campionatului National de Spinning - Pescuit din barca - Cupa Storm Valea Argovei. Organizatorii acestei etape au fost Clubul Sportiv Aquamania si Liga Romana de Spinning iar ca si specii punctabile s-au punctat bibanul peste 20 cm si salaul peste 40 cm.

Etapa a IV-a, Cupa Storm Valea Argovei a fost castigata de catre Laurentiu Andronic si Marian Morcovesc, ei au fost urmati pe locul secund de catre Cristian Dragota si Csaba Imreh si de catre Cristian Anghelina si Cristian Hurjui. Premiul pentru cea mai mare captura a fost obtinut de catre perechea Cristian Dragota si Csaba Imreh care au reusit sa prinda un salau de 73 de cm chiar pe finalul celei de-a doua manse.

S-au oferit premii in valoare totala de 13.500 lei, dupa cum urmeaza:

Locul I - 4.000 Lei

Locul II - 2.000 Lei

Locul III - 1.500 Lei

CMMC (Cea mai mare captura) - 500 Lei

                                  +

100 Euro locurile 1 - 10 din partea sponsorului de etapa Storm.

Cele 26 de echipaje care au participat la aceasta etapa au realizat o performanta deosebita, 630 de capturi.

Inainte de ultima etapa care se desfasoara pe 5-6 Noiembrie pe Lacul Snagov, clasamentul general arata in felul urmator:

1. DRAGOTA CRISTIAN - IMREH CSABA - 103.00 pct

2. GERMAN EUGEN - GERMAN PETRE - 103.00 pct

3. BOANTA ROBERT - SAVA ANDREI - 102.00 pct

4. ION VIOREL - CIOBANU MIRCEA - 98.00 pct

5. ANGHELINA CRISTIAN - HURJUI CRISTIAN - 93.00 pct

Pentru noi a fost o onoare sa continuam munca alaturi de acesti oameni minunati. Cadrele filmate cu drona se regasesc si in cadrul emisiunilor Pescar Hoinar. Puteti sa vizualizati emisiunile Pescar Hoinar in format online accesand link-ul Pescar Hoinar online. Vremea in Valea Argovei a fost una foarte buna, foarte cald in prima zi de concurs si cald si in a doua zi. Filmarile cu drona au decurs normal, cand vremea e buna, nu sunt probleme.

Mai jos puteti urmari peste 40 de fotografii efectuate, dar si cele doua montaje, atat cu drona cat si fara drona.

Aerial View ofera servicii video - foto pentru orice eveniment la preturi accesibile, cu sau fara drona.Filmare drona Cupa Storm, Valea Argovei