Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmare drona interior bodyART School


Fotografie drona interior

In a doua vinere din luna septembrie a anului curent am onorat invitatia prietenilor de la BodyArt School pentru a filma cu drona in interior evenimentul pe care l-au sustinut, si anume bodyART Autumn - Yin Yang Tour. Acest eveniment a fost si primul filmat in interior cu drona pentru noi, de aceea chiar daca pentru noi rezultatele obtinute nu au fost extraordinare, asa cum ne propunem pentru fiecare eveniment la care filmam, putem spune linistiti ca suntem multumiti de rezultatele obtinute.

Sala in care am ridicat drona nu a avut mai mult de 4 metri inaltime fapt care ne-a ingreunat destul de mult munca, bineinteles au fost si alte lucruri care ne-au pus piedica, unul dintre ele a fost prezenta a aproximativ 50 de persoane in sala care executau diferite exercitii fizice si nu vrem sa facem boacane, pentru ca, chiar daca multa lume crede ca doar te joci cu drona, din experiente proprii va spunem ca nu este deloc o joaca, ci mai mult de atat o responsabilitate foarte mare. Faptul ca drona in interior zboara in alt mod, ceea ce inseamana un comportament diferit, mult mai diferit fata de cum se comporta in exterior a fost un alt lucru care ne-a dat emotii, dar totul e bine cand se termina cu bine.

Inainte de a incheia dorim sa va spunem exact ce inseamna body Art, daca tot am filmat sa stim si ce anume am filmat. Potrivit celor de la BodyART School, bodyART este o noua forma de miscare pe care o recomanda tuturor care este bazata pe yoga, diferite tehnici de gimnastica medicala, tehnici de respiratie care ajuta la relaxare, dar si exercitii care ofera, mobilitate, forta si stabilitate, toate acestea la un loc ajutand la eliminarea stresului.

Ei mai precizeaza ca un asemenea antrenament nu se adreseazaa doar fizicului, ci si psihicului si sufletului, din cauza ca omul este format din 3 elemente: minte, trup si suflet.

Filmare aeriana cu drona BodyART School in interior
Canal Youtube Aerial View

Pagina Facebook Aerial View