Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmare aeriana cu drona Apollo Logistics Center, Bucuresti


fotografie drona bucuresti

Duminica, 18 Octombrie ne-am deplasat in Bucuresti, mai exact in Voluntari la Apollo Logistics Center pentru doua sedinte de filmare si fotografiere cu drona.

Ne-am pornit dimineata in jurul orei 5:00 din Cluj iar dupa un drum cu multa ceata inainte de Brasov am ajus in Voluntari in jurul orei 11:30. Dupa ce am consultat macheta pusa la dispozitie si am stabilit cerintele clientului, ne-am pus pe treaba si urmand indeaproape indicatiile primite, am realizat doua sedinte video-foto cu drona superbe, bineinteles vremea fiind una foarte buna cu o temperatura de 20 de grade Celsius, cu un vant care batea usor fara sa puna niciun fel de probleme dronei noastre. Dupa verificarea materialelor impreuna cu clientul nostru am plecat din Bucuresti in jurul orei 14:00 si am ajuns inapoi in Cluj aproximativ la ora 21:00. Dupa un efort mare din partea noastra si dupa aproape 1.000 Km parcursi in aproximativ 14 ore de condus intr-o singura zi am reusit sa mai avem inca un client multumit.

Apollo Logistics Center este un complex industrial cu spatii de depozitare moderne si toate facilitatile de natura logistica si servicii necesare pentru distributie. Centrul logistic are peste 21.000 m² de spatii de depozitare si 2.200 m² spatii pentru birouri, complementare fiecarui spatiu de depozitare.

Apollo Center este pozitionat foarte bine la 6 km de centrul orasului in partea de est Bucurestiului in imediata apropiere a soselei de centura si a autostrazii A2, Bucuresti - Constanta. La aproximativ 1.5 km se afla Vama Socum si Gara Catelu, iar la 500m sunt pozitionate statii de autobuze si metrou, fiind foarte accesibil atat pentru transporturile de marfuri pe cale rutiera si cale ferata, cat si pentru personalul angajat.

Parcul Apollo Center se poate lauda cu un parc fotovoltaic cu o capacitate de 2.2 mw amplasat pe acoperisurile cladirilor. Mai jos puteti sa urmariti filmarea cu drona realizata cu o durata de 2 minute pe care am realizat-o. Vizionare placuta !Apollo Logistics Center Bucuresti, filmare aeriana cu drona
Canal Youtube Aerial View

Pagina Facebook Aerial ViewFotografii aeriene cu drona - Apollo Logistics Center, Bucuresti