Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmare drona iarna Pensiunea Popasul Iancului, Marisel


Pensiunea Popasul Iancului

Sambata, 7 Ianuarie, 2017 am pornit catre Marisel cu destinatia Pensiunea "Popasul Iancului" pentru o sesiune video si foto cu si fara drona. Dimineata in jurul orei 9:00 inainte sa pornim catre Marisel temperatura a fost -15°C. Echipati, pregatiti de iarna si cu speranta ca atunci cand vom ajunge la Marisel in jurul pranzului temperatura se va mai aproapia de -10°C, am pornit catre Marisel.

In jurul pranzului cand am ajuns in Marisel temperatura indica -15°C cu sanse mari sa scada si mai mult de atat. Nicicum nu a iesit cum ne-am dorit noi. Pentru binele dronei vroiam sa fie o temperatura apropiata de -10°C. La temperaturi negative cand zburam cu drona trebuie efectuate cateva operatiuni suplimentare. Am facut toate operatiunile premergatoare zborului, iar imaginile surprinse cu drona au fost unele foarte bune, reusind cu succes sa surprindem ceea ce ne-am dorit.

Amabilitatea si primirea calduroasa a fost aceeasi cu care am fost obisnuiti. Cu mare pofta am servit din bucatele foarte gustoase cu care am fost serviti. Pensiunea "Popasul Iancului" are multe oferte pentru clienti, o parte din ele le puteti vizualiza accesand site-ul oficial www.turismmarisel.ro. Pe langa serviciile obisnuite pe care le are orice pensiune, "Popasul Iancului" este autorizata de Ministerul Invatamantului pentru organizarea de tabere pentru copii si tineret. De asemenea puteti achizitiona dulceata si siropuri din fructe de padure traditionale, ecologice si fara conservanti !

Pensiunea "Popasul Iancului" se afla la 1250m deasupra lumii, pe cel mai intins platou montan locuit din Muntii Apuseni, in localitatea Marisel la nr. 612.

Montajul video efectuat si cu ajutorul dronei la temperaturi intre -15°C si -18°C il puteti urmari mai jos impreuna cu o galerie foto cu si fara drona.Filmare drona iarna Pensiunea Popasul Iancului, Cluj-NapocaFotografii Pensiunea Popasul Iancului, Marisel, Cluj