Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmare drona Pensiunea Valea Paradisului


Fotogrfie drona Pensiunea Valea Paradisului

La mijlocul lunii August, mai exact in data de 17, serviciile noastre au fost solicitate, aceasta data de catre una dintre cele mai frumoase pensiuni din Maguri-Racatau, Pensiunea Valea Paradisului.

In dimineata zilei de 17 August ne-am pornit catre pensiune insa la apelul telefonic al proprietarului am fost nevoiti sa ne oprim din drum din cauza unei ploi care si-a facut prezenta in Maguri. Putin mai tarziu, dupa ce a trecut ploaia ne-am pornit din nou catre pensiune.

Odata ajunsi la Pensiunea Valea Paradisului am constatat ca vremea era prielnica filmarilor si am inceput rapid filmarile cu drona din cauza ca ne-a fost frica sa nu revina ploaia fara sa filmam cu drona. Dupa nu foarte multa vreme dupa ce am terminat de filmat, ploaia si-a facut aparitia, insa prea tarziu ca sa ne strice planurile. In afara filmarilor efectuate cu drona am efectuat si diferite alte filmari, dar fara drona.

Pensiunea Valea Paradisului este amplasata la iesire din localitatea Maguri-Racatau pe partea dreapta, la o distanta de aproximativ 45 km de Cluj-Napoca. Pensiunea dispunde de 8 camere de cazare cu baie proprie si de facilitati precum: internet wireless, sauna, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, teren tenis si alte sporturi, gratar, ceaun, tenis de masa, jocuri de remi, sah si table, iar pe timp de iarna se pune la dispozitie si saniute. Prin spatele pensiunii trece un rau peste care sunt contruite doua podete pentru accesul in cealalta parte al raului. Recomandam cu drag ! Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial Pensiunea Paradisului.

Mai jos puteti sa urmariti fotografiile efectuate cu drona si montajul video realizat cu drona.

Oferim servicii de filmari si fotografii efectuate cu sau fara drona intr-o gama larga de domenii si activitati dupa cum urmeaza: turism, clipuri publicitare, media, presa, imobiliare, evenimente sportive, monitorizari, nunti, dar si in alte domenii.Filmare drona - Pensiunea Valea Paradisului, Maguri-Racatau, Cluj