Cluj - Napoca | 0741.181.185


Dronele, oportunitate pentru imobiliareNu este nicio surpriza cat de vitala este componenta vizuala a marketingului in domeniul imobiliarelor. Rezultatele studiilor efectuate pe baza anunturilor cu multe fotografii au fost ca nu genereaza doar mai multe vizualizari ale anunturilor, ci duc si la vanzarea mai rapid a proprietatilor, dar si la un pret mai ridicat.

Sunteti deja constienti de rolul vital pe care il joaca fotografia in domeniul imobiliarelor astazi, imaginile furnizeaza prima impresie a casei, terenului sau cartierului. Sondaje si studii efectuate au constatat ca majoritatea cumparatorilor folosesc internetul pentru a cauta viitoarea lor locuinta, fotografiile sunt evaluate ca fiind un instrument cheie in cautarea lor si in special in alocarea timpului pentru a vedea proprietatea respectiva. Calitatea ridicata a fotografiilor efectuate cu drona fura ochii potentialului cumparator, ele descriu cu precizie cum arata o proprietate si ce are de oferit.

Serviciile aeriene de fotografie cu drona sunt pentru profesionistii din domeniul imobiliar care doresc sa evidentieze aspecte unice ale unei proprietati si ale imprejurimilor ei. Serviciile fotografice aeriene cu drona sunt surprinzator de accesibile si in scurt timp vor fi urmatoarea evolutie in marketing-ul imobiliar.

Serviciile aeriene se pot folosi la mai multe lucruri decat va puteti imagina, insa pentru agentii imobiliari, serviciile aeriene cu drona pot ajuta la vanzarea mai rapida a proprietatilor pentru ca prezinta potentialilor cumparatori o varietate de lucruri precum:

- intreaga proprietate si terenul
- capturarea tuturor unghiurilor proprietatii
- aspectul, caracteristicile si linia de proprietate
- vecinatatea si imprejurimile
                           +
- imaginea spectaculoasa obtinuta cu drona

Tehnologia dronelor ofera o oportunitate extraordinara pentru afacerile imobiliare.

Dronele sunt deja pe cer, fiind folosite pentru o varietate de aplicatii, inclusiv de aplicare a legii, telecomunicatii, monitorizare a vremii, cinematografie si multe altele si vor ramane acolo.

Videografia aeriana este noul standard pentru marketing imobiliar.

Efectuam filmari aeriene cu drona in siguranta incepand de la de 100 Euro.Youtube Aerial View

Facebook Aerial View