Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmare aeriana cu drona spectacolul "La Opera", Cluj


La Opera - Fotografie aeriana drona spectacol

Sambata 12 septembrie am onorat invitatia TVR Cluj pentru a filma cu drona alaturi de ei spectacolul in aer liber "La Opera", spectacol organizat in Piata Avram Iancu pe esplanada Operei. Spectacolul a constat in prezentarea intregii stagiuni, fiind incluse creatii ale celebrilor compozitori: W.A. Mozart, G. Verdi, P.I. Ceaikovski, G. Puccini, dar si a altilor compozitori celebri.

A fost prima noastra prestatie alaturi de o televiziune din Romania si putem lejer sa spunetm ca atat noi cat si cei de la TVR Cluj au fost multumiti de prestatia noastra cu drona.

Pe durata celor aproximativ trei ore cat a tinut spectacolul am filmat cu drona peste 50 de minute de material brut. Am inceput sa filmam cu drona chiar si pregatirile inainte de spectacol cand inca a fost ziua afara si o temperatura de 20° si am continuat pana la finalul spectacolului atunci cand temperatura a ajuns aproape de 10°. Imaginile capturate cu drona au fost inclus impreuna cu cele filmate de care cameramanii TVR Cluj, moderate si redate dupa aceea la televizor pe canalele TVR Cluj si TVR 3.

Cu imaginile capturate cu drona am facut si noi un montaj scurt, putin peste un minut si jumatate in care am prezentat doar activitatea noastra cu drona la spectacolul "La Opera". Puteti sa urmariti montajul efectual in clipul de mai jos.

Directorul Operei Nationale Romane din Cluj, Florin Estefan a declarat ca: "Prin acest spectacol in aer liber doresc sa atrag mai multi tineri", lucru care s-a si intamplat, la spectacol fiind prezenti multi tineri, iar locurile amplasate in fata scenei au fost ocupate in proportie de 99%.

Filmare cu drona "La Opera" Cluj, 12 septembrie
Canal Youtube Aerial View