Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmari cu drone in sport, actiunea dintr-o noua perspectivaFilmarile aeriene fara pilot, sau cu drone, deoarece aceastea sunt cel mai adeasea cunoscute sub acest nume, este viitorul fotografiei in sport. Cum multe dintre evenimentele sportive de la Jocurile Olimpice de la Soci din anul 2014 au fost filmate cu drone, adoptarea lor la scara larga este chiar dupa colt.

Filmarile traditionale cu ajutorul echipamentelor stationare nu au fluiditatea si flexibilitatea de a capta cu adevarat actiunea care se desfasoara si deplasarea pe teren accidentat este de multe ori o problema fara rezolvare.

O mare parte din sporturi beneficiaza de filmari cu drone deoarece le ofera o perspectiva unica, din care se observa toata actiunea. Sporturile la care recomandam filmarile si fotografiile cu drone sunt urmatoarele: sporturile cu motor, ciclismul, schiul, snowboardingul, echitatia, sporturile extreme dar suntem deschisi sa adaugam si alte sporturi pe lista noastra in fuctie de preferintele clientilor.

Suntem capabili ca captam orice eveniment sportiv la o calitate foarte ridicata, dar si cu o acoperire maxima. Filmarile aeriene pentru toate sporturile ofera publicului o perspectiva pe care nu a mai vazut-o inainte.

Desi nu suntem la curent cu costurile pentru folosirea unui elicopter pentru a filma un eveniment sportiv, suntem convinsi ca ridicare unei drone, sau a chiar a mai multor drone in aer este mai ieftin, dar si mult mai sigur pentru a filma acel eveniment.

Chiar daca dronele sunt limitate de durata bateriei, care in prezent este undeva la 25 de minute, bateriile se pot schimba, dar si incarca mult mai rapid, dar si mult mai ieftin decat un elicopter.

Unele evenimente sportive sunt filmate cu camere care se deplaseaza pe cabluri, insa acesta camere au o raza de actiune limitata, in timp de dronele au o raza de actiune nelimitata.

De ce sa nu faci ca evenimentul tau sportiv sa faca diferenta cu imagini aeriene ?

De la inceputul anului curent am inceput sa studiem dronele si modalitatile de zbor in teorie, iar din luna Iulie am inceput sa testam intes si sa punem in practica ceea ce am invatat, atunci cand vremea ne-a permis. Rezultatele si progresele noastre le puteti urmari pe paginile foto si video, dar si pe retelele de socializare, Facebook si Google+.Social media