Cluj - Napoca | 0741.181.185


Avantaje filmari si fotografii aeriene pentru nuntiZiua nuntii dvs. este cu siguranta una dintre acele zile pe care doriti sa vi le amintiti, dar amintirile le uitam, iar cel mai bun mod de a pastra aceste amintiri este de a vizualiza fotografiile si filmarile din ziua nuntii.

Filmarile si fotografiile aeriene de la inaltime adauga o noua dimensune filmarilor de nunta, pentru ca imaginile vin din locuri unde oamenii nu pot ajunge. Acestea sunt extrem de atractive si adauga un element hollywood-ian.

Imaginile de la nunta care fac senzatii, dar care le raman si intiparite in memorie in ziua cea mai importanta a vietii lor, ziua nuntii, au inceput sa fie din ce in ce mai cautate. Noi va putem ajuta sa ramaneti cu astfel de imagini, atat foto cat si video, imagini de neuitat pentru o zi de neuitat.

Filmarile si fotografiile cu drona aduc nuntilor o perspectiva care nu a mai fost vazuta, aducand albumelor finale ceva unic si diferit fata de cele obisnuite. Cadrele realizate cu o drona sunt impresionante, imposibil de realizat in alt mod.

Imaginile video standard si cele cu drona pot fi imbinate la montaj pentru un video final de exceptie.

Cererile pentru videografie cu drone la nunti este in crestere, multe cupluri cer acest lucru pentru a surprinde fiecare moment din ziua nuntii. Dronele au manevrabilitate foarte exacta si pot a realiza fotografii aeriene inainte de nunta, la locatia nuntii, la cununia civila sau cununia religioasa, dupa nunta, sau in alte locatii in functie de preferinte, ele pot captura fotografii unice in orice locatie in care se desfasoara nunta.

Trebuie sa stiti ca drona noastra ofera fotografii si calitate video de la HD pana la Ultra HD, daca sunteti interesati de serviciile noastre asteptam sa ne contactati pentru a va oferi posibilitatea sa ramaneti impresionati de perspectiva aeriana oferita.

In afara de filmarile aeriene la nunti, oferim si productia video de ansamblu, inclusiv filmare traditionala si editare.Social media