Cluj - Napoca | 0741.181.185


Promovare: filmari si fotografii aerieneUtilizarea sporita a fotografiei a dat noi dimensiuni practicilor avansate de marketing dar si noi tactici de vanzari. Fotografia face companiile sa fie complet dependente in domeniile publicitate, marketing, promovare si bineinteles cel mai important aspect, vanzarea produselor/serviciilor.

Inovatiile recente aduse in tehnologia dronelor care permit fotografierea si filmarea aeriana aduc cu siguranta o dimensiune noua mesajului de marketing, care pana nu de mult ar fi fost mult prea costisitoar. Materialele foto - video obtinute cu ajutorul dronelor sunt mesaje extraordinare care va diferentiaza de concurenta.

Videografia aeriana poate fi descrisa ca o forma de fotografie comerciala, prin care se poate fotografia sau filma din diferite unghiuri, in special si nu numai, in zonele in care elicopterele nu pot ajunge, si chiar daca ajung, costurile sunt mult mai ridicate decat in cazul unei drone. Camerele de rezolutie mare ale dronelor permit realizarea cadrelor de la distante convenabile de la zero la 150 de metri, dar si mai mult, daca este necesar. Imaginea obtinuta este una cu adevrat spectaculoasa. Materialele obtinute va ofera un continut video si/sau foto unic.

Procesul nostru

Pasul nr. 1. Prima noastra sarcina este de a identifica interesele dvs. Dupa identificarea intereselor, cautam si stabilim cele mai bune unghiuri pentru fotografii, dar si trasele ideale pentru filmari.

Pasul nr. 2. Fotografierea si filmarea bruta a locatiei, tinand cont de discutiile avute in prealabil.

Pasul nr. 3. Editarea materialelor brute, adaugarea coloanei sonore de muzica sau voce pentru finalizarea materialelor. Editarea si montarea filmarilor se face dupa dorinta dvs.

Pasul nr. 4, si cel mai important este inmanarea materialelor pe discuri Blue-Ray, DVD, Stick, Hard extern, dupa preferinta.

Fotografia poate fi descrisa ca o arta, un hobby sau profesie, noi imbinam toate cele trei pentru un rezultat extraordinar.

Diferenta de concurenta ? Da sau nu ?

Drona noastra este capabila sa filmeze pana la uimitoarea calitate de 4K.Social media