Cluj - Napoca | 0741.181.185


Beneficiile utilizarii dronelor in domeniul imobiliarFotografia aeriana este un termen folosit pentru a descrie o metoda utilizata pentru a crea imagini de pe teren de la o pozitie inalta. Astfel de fotografii sunt realizate de profesionisti care folosesc diferite platforme, cum ar fi: avioane, elicoptere, drone sau in unele cazuri parasute. In cazul nostru vom vorbi mai jos despre fotografia aeriana realizata cu ajutorul dronei.

Drona este un instrument ideal pentru a crea efecte spectaculoase pentru a prezenta o proprietate in ideea unei vanzari mai rapide. Dronele sunt accesibile, fata de avioane sau elicoptere, si ofera perspective spectaculoase unei proprietati. Cu privirea "ochilor de pasari" drona ofera o privire spatiala foarte utila atunci cand este vorba despre comercializarea unui teren sau a unei proprietati.

Agentiile imobiliarea au inceput tot mai mult sa foloseasca videoclipuri in care sa includa si filmari aeriene, pentru ca acestea au impact deosebit asupra privitorului. Unele studii au demonstrat ca anunturile care au astfel de videoclipuri obtin cu pana la 400% mai mult trafic decat cele care nu au astfel de filmari.

Dronele sunt cele mai rentabile pentru astfel de filmari pentru ca la un pret scazut obtineti fotografii aeriene cu impact asupra privitorului si astfel cresteti cu mult sansele unei vanzari mai rapide si poate si la un pret mai bun.

Aerial View va poate oferi filmari si fotografii cu drona pentru categorii precum: imobiliare, terenuri, firme de constructii, hoteluri si statiuni, ferme si nu numai.

Iata in continuare un top 3 al beneficiilor utilizarii dronelor in imobiliare:
1. O fotografie sau o filmare aeriana ofera casei sau imobilului un peisaj care nu poate fi vazut de la sol. Acestea sunt utile in special proprietatilor mai mari care pot fi prezentate mai usor printr-o filmare sau fotografie aeriana, aratand astfel mult mai usor caracteristicile proprietatii, insa si imobilele mai mici pot fi prezentate in acest mod.
2. Pozele de sus pot fi un magnet pentru mai multi cumparatori. Imobilele mai mari nu pot fi prezentate suficient cu poze doar de la sol, astfel ca fotografia cu drona pot rezolva problema si astfel cumparatorul va fi impresionat sa vada totul de sus, pentru ca fotografiile cu drona pot prinde in cadre toate frumusetile proprietatilor si pot prezenta mult mai usor potentialul acesteia. Nu uitati ca aceste poze sau filmari pot oferi o viziune clara pentru potentialii clienti.
3. Fotografiile aeriene pot fi utile pentru investitorii care cauta proiecte mari si care doresc sa inteleaga potentialul locului, uitandu-se la zona inconjuratoare (drumuri, cat de aproape este proprietatea de anumite servicii, etc). Toate aceste lucruri pot fi foarte usor vazute cu ajutorul unor fotografii aeriene.

Aerial View va ofera filmari si fotografii cu drona in imobiliare. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta AICI.Social media