Cluj - Napoca | 0741.181.185


Fotografii aeriene cu drona FRANKISCHE Romania


FRANKISCHE Romania fotografie cu drona

La sfarsitul lunii octombrie intr-o minunata zi de joi la solicitarea FRANKISCHE Romania am fost prezenti la sediul lor din apropierea orasului Turda pentru a realiza o sesiune de fotografii cu drona. Desi a fost destul de rece afara nu am avut probleme cu vantul si am avut parte de soare din plin, dupa cum puteti observa si in poze. Am realizat undeva in jur de 100 de fotografii cu drona in aproximativ 20 de minute iar cele mai bune 50 de fotografii au fost prelucrate si trimise in aceeasi zi, conform intelegerii incheiate.

FRANKISCHE Romania este a doua companie din apropierea orasului Turda la care am realizat fotografii sau filmari aeriene cu drona. Prima a fost CIA Aboliv SRL, fabrica de preparate din carne, la care am fost la sfarsitul lunii septembrie.

Compania FRANKISCHE Romania a inceput activitea in Romania in anul 2014 fiind specializata pe productia, dezvoltarea si comercializarea conductelor, tuburilor si diferitelor componente din material plastic si metal folosite in industria auto dar si in ingineria civila, fiind parte a grupului Frankische cu sediul in Germania. Compania a inregistrat vanzari pe peste 380 de milioane de euro in anul fiscal 2013-2014.

FRANKISCHE Romania este a sasea companie care ne solicita serviciile de fotografie aerieana cu drona, dar de asemenea este si al saselea client multumit.

Canal Youtube Aerial View

Pagina Facebook Aerial View

Oferim servicii de filmari si fotografii aeriene cu drona pentru o gama larga de domenii de activitate: monitorizari, imobiliare, evenimente, media, publicitate sau chiar agricultura.Fotografii aeriene cu drona - FRANKISCHE Romania