Cluj - Napoca | 0741.181.185


Sesiune foto Pensiunea Popasul Iancului, MariselVineri, 11 martie am fost invitati la Pensiunea "Popasul Iancului" pentru o sesiune de fotografii de aceasta data fara drona.

Pensiunea "Popasul Iancului" este situata in Marisel, nr. 612, in judetul Cluj la altitudinea de 1250 de metri pe un platou intins incojurat de paduri de brazi, pajisti verzi si izvoare limpezi.

La sugestia noastra am stabilit ca nu este perioada potrivita pentru a investi in doua sesiuni de filmari si fotografii cu drona in turism. Ne dorim sa filmam cu drona, ne place acest lucru, dar inainte de toate luam in calcul si gradul de satisfactie al clientului nostru motiv pentru care am venit cu propunerea ca sa mai asteptam putin inainte de a filma si fotografia cu drona. Despre ce perioada este vorba ? Cateva saptamani, pana cand natura incepe sa revina la viata. Filmarile si fotografiile aeriene cu drona sunt spectaculoase, dar daca ne ajuta si natura putin, vor fi cu adevarat spectaculoase, iar noi asta ne dorim.

Avand in vedere experienta noastra mare in domeniul fotografiilor fara drona, ne-a fost solicitat sprijinul pentru o sesiune foto a pensiunii. Sesiunea foto a constat in prezentarea pensiunii, a obiectivelor turistice pana la pensiune si din zona pensiunii si a peisajelor din apropiere.

Fotografiile efectuate le puteti observa mai jos, dar si pe site-ul Turism Marisel, unde puteti sa vedeti si toate ofertele pe care pensiunea le pune la dispozitia clientilor.

Am ramas placut impresionati de modul in care am fost primiti si serviti dar si de peisajele superbe intalnite, iar cu aceasta oportunitate dorim cu caldura sa va recomandam Pensiunea "Popasul Iancului" din Marisel.


Efectuam filmari si fotografii cu drona in orice zona din Romania in orice domeniu.


Fotografii Pensiunea Popasul Iancului, Marisel