Cluj - Napoca | 0741.181.185


Fotografii drona Rota Guido


Ferme Band, Mures

La inceputul lunii August, 2016, mai exact marti in a doua zi a lunii, am fost prezenti la solicitarea societatii Rota Guido in localitatea Band din judetul Mures pentru a fotografia cu drona cateva ferme de porci la constructia carora s-au folosit produsele Rota Guido.

Rota Guido este prezenta de peste 50 de ani in domeniul zootehnic si al mediului inconjurator. Compania are o experienta vasta la nivel national cat si international oferind servicii de calitate.

In cazul in care doriti sa investiti in domeniul zootehniei, Rota Guido reprezinta partenerul ideal oferind solutii concepute pentru functionarea ideala a fermelor incepand inca din stadiul incipient al constructiei. Suportul pe care il ofera este in toate sectoarele: ferme de porci, ferme de vaci de carne sau de lapte, ferme de cai, ferme de oi de pui, gaini sau iepuri. Rota Guido proiecteaza, construieste si modernizeaza ferme.

Am pornit din Cluj pe o vreme sumbra, sperantele noastre legate de filmatul cu drona pe drumul catre Mures se apropiau incet de 0%. Peste aproximativ doua ore am ajuns in localitatea Band din Mures unde vremea era aproximativ la fel cu cea din Cluj, cer innorat, picuri de ploaie, nu stiam daca urmeaza sa se opreasca ploaia sau acum incepe sa ploua. Asumandu-ne un risc am ridicat drona pe o vreme in care picurii isi faceau aparitia incet realizand o parte din fotografiile dorite pentru care am fost contactati. Pe langa aceste fotografii, ca si bonus pentru clientul nostru am realizat si cateva clipuri video cu drona.

Dupa ce am coborat drona la sol, am intrat in interiorul fermelor de porci pentru o alta sesiune foto si video, dar de aceasta data fara drona. O ploaie puternica a carei picuri ii auzeam pe acoperisul fermelor a inceput, insa cu putin noroc dupa ce s-a oprit ploaia am reusit sa ridicam din nou drona pentru finalizarea sesiunii foto.

Ne atasam de brandurile pentru care lucram si transformam orice job intr-o misiune personala de a gasi si implementa solutiile creative care sa duca la cresterea brandului respectiv, atat offline cat si online.