Cluj - Napoca | 0741.181.185


Termeni si conditii utilizare AerialView.ro


1. Definirea termenilor

1.1. Urmatorii termeni scrisi cu majuscule vor avea, daca din context difera, intelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezinta site-ul de internet apartinand SHN SRL, care se afla la adresa www.aerialview.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la materiale, informatii si servicii oferite de catre SHN SRL.

AERIAL VIEW: reprezinta societatea SHN SRL cu sediul in Loc. Gilau, Bl. E, Ap. 24, Jud. Cluj, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Cluj sub nr. j12/1446/03.06.2003 si avand codul unic de inregistrare 15481280.

UTILIZATOR: reprezinta persoana care utilizeaza acest SITE in scopuri private sau personale si a acceptat TERMENII SI CONDITIILE acestui SITE.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarii si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii AERIAL VIEW.

2. Continului SITE-ului

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre AERIAL VIEW, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de AERIAL VIEW ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. AERIAL VIEW isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. SITE-ul nostru, inclusiv tot continutul acestuia, cum ar fi design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile, fotografiile, clipurile video, precum si alte aspecte legate de site si respectiv de continut, sunt protejate de regulile drepturilor de autor si alte legi de proprietate intelectuala in vigoare si reprezinta proprietatea AERIAL VIEW.

2.4. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale AERIAL VIEW, prevazute de legislatia in vigoare.

2.5. Folosirea fotografiilor efectuate cu drona din portofoliul AERIAL VIEW se poate face doar daca este specificata sursa cu link catre site-ul nostru si logo-ul Aerial View pe fotografii, dupa urmatoarele modele: Sursa foto: AerialView.ro, Aerial View Cluj sau Aerial View sau contracost fara sa fie specificata sursa.

3. Utilizarea SITE-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

3.2. AERIAL VIEW nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe SITE.

3.3. SITE-ul nostru contine link-uri catre alte Site-uri operate de terte parti, aceste link-uri sunt destinate sa furnizeze doar informatii suplimentare. Includerea pe SITE-ul nostru a oricarui link catre un Site al unei Terte Parti nu inseamna ca acceptam, avizm sau aprobam continutul, utilizarea sau responsabilitatea pentru utilizarea produselor sau serviciilor puse la dispozitie de acest Site. Nu monitorizam sau investigam nici un Site al unei Terte Parti pentru conformitatea sau acuratetea cu legislatia in vigoare. Utilizati aceste Site-uri ale Tertelor Parti pe propriul risc.

4. Drepturile si obligatiile AERIAL VIEW

4.1. Nu avem nici o obligatie de a actualiza informatiile de pe SITE-ul nostru, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in legislatia in vigoare. Ne rezervam dreptul de a modifica, edita, sterge, suspenda sau intrerupe, temporar sau permanent, SITE-ul nostru si/sau informatiile, materialele, produsele si/sau serviciile disponibile prin acesta.

4.2. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment SITE-ului nostru si Termenilor si Conditiilor de Utilizare prin postarea pe SITE-ul nostru, fara nici o alta notificare. Recititi Termenii si Conditiile de Utilizare in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest SITE se va considera ca ati fost de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare in versiunea publicata pe SITE-ul nostru in momentul vizitei dvs.

5. Drepturile si obligatiile UTILIZATORILOR

5.1. Va acordam un drept limitat de a accesa si a utiliza SITE-ul nostru pentru uz propriu. Nu aveti voie:

(I) sa reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, retransmiteti, distribuiti sau sa exploatati SITE-ul nostru, inclusiv orice parte a continutului acestuia in orice scop, fara a obtine acordul nostru scris in prealabil;

(II) sa utilizati in mod derivat SITE-ul nostru sau continutul acestuia;

(III) sa descarcati sau sa copiati informatii in beneficiul unei alte afaceri;

(IV) sa utilizati instrumente de extractie a datelor, roboti sau instrumente similare de colectare si extractie de date;

5.2. Nu aveti dreptul sa abuzati de SITE-ul nostru prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale, care sunt rau intentionate sau daunatoare tehnologic, prin incercarea de a obtine acces neautorizat pe SITE-ul nostru, sau prin atacarea SITE-ului nostru printr-un atac de tip refuz serviciu (DdoS denial – of service attack). O incalcare a acestei dispozitii poate constitui infractiune si este posibil sa va raportam autoritatilor competente pentru astfel de acte, fara a aduce atingere altor mijloace legale disponibile pentru a ne recupera daunele suferite.

5.3. Accesul sau utilizarea SITE-ului nostru (sau informatiile, materialele, produsele si/sau serviciile de pe SITE-ul nostru) pot fi interzise prin lege in anumite tari sau jurisdictii. Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor si reglementarilor aplicabile ale tarii din care este accesat SITE-ul nostru. Nu garantan in nici un fel ca SITE-ul nostru (sau informatiile, materialele, produsele si/sau serviciile de pe SITE-ul nostru) este potrivit sau disponibil pentru utilizare in alte tari.

5.4. Sunteti de acord sa ne despagubiti pentru orice raspunderi, pretentii, cheltuieli, pierderi sau alte daune pe care le putem suporta ca urmare a publicarii de continut, comentarii sau materialele postate sau trimise de dvs. pe SITE-ul nostru.

6. Concursuri

6.1. Putem face publicitate si organiza concursuri sau extrageri cu premii gratuite pe SITE-ul nostru. La astfel de concursuri sau extrageri cu premii gratuite se vor aplica reguli specifice. Cititi cu atentie regulile aplicabile la orice concurs sau extragere cu premii gratuite la care participati deoarece prin participarea la un astfel de concurs sau extragere cu premii gratuite se consideră ca ati acceptat si ca respectati aceste reguli.

7. Recenzii si comentarii

7.1. Prin posibilitatea utilizatorilor de a posta continut sau comentarii in diverse zone ale SITE-ului nostru, nu putem cunoaste continutul fiecarei recenzie sau comentariu afisat pe SITE-ul nostru. In cazul in care considerati ca orice comentariu sau recenzie afisata pe SITE-ul nostru contine o declaratie defaimatoare, constituie o incalcare a drepturilor de autor sau a altor drepturi, va rugam sa ne contactati in scris prin e-mail la adresa pe care o gasiti la sectiunea de CONTACT a SITE-ului nostru pentru a elimina recenzia sau comentariul respectiv. Activitatea noastra de desfasoara pe principiul "notificare si eliminare".

8. Nulitate

8.1. In cazul in care o autoritate competenta decide ca oricare dintre dispozitiile acestor Termeni si conditii de Utilizare este ilegala sau invalida, conform legii in vigoare, această dispozitie va fi modificata si interpretata astfel incat sa se realizeze cel mai bine obiectivele dispozitiei initiale in masura permisa de lege. Restul dispozitiilor vor ramane neschimbate.

9. Dispozitii finale

9.1. SITE-ul nostru nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiul "asa cum este" si "asa cum este disponibil", si in masura permisa de lege, fara garantari, conditii sau garantii de orice fel.


Social media